Van maatwerk tot interieurbouw. Alles wat met hout kan, maken wij.

 • Maatwerk meubilair

  Heeft u iets in gedachten, maar weet u niet hoe u het moet maken? Wij bouwen alle meubels voor u op maat en vertalen daarmee uw gedachten
  naar een mooi product. Elk jaar komen er steeds meer nieuwe trends in de meubelmakerij bij. Zo zie je niet alleen dat er meubels van steigerhout of douglashout worden gemaakt, maar ook het kleine assortiment wordt steeds vaker van hout gemaakt zoals een klok, een bijzettafel, plantenbakken, muurplanken en ga zo maar door.

  Maatwerk 
 • Vaste productie

  Daarnaast hebben wij een lijn met eigen producten, ook deze producten worden door ons in Nederland geproduceerd. We ontwerpen deze meubelen zelf of werken ideeën verder uit. Nadat de meubels in onze werkplaats zijn gemaakt, plaatsen we ze op locatie.

  Bekijk onze productielijn hier. Al onze producten zijn hand gemaakt dus geen enkel product zal op elkaar lijken. 

  Productielijn 
 • Interieurbouw

  Bij houten plaatje werken wij aan uw droom interieur van ontwerp tot volledige realisatie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u! Met onze producties ontwerpen wij ook interieurs van muurplanken tot volledige Tv kasten of ben je opzoek naar een mooie Robuuste tafel dat kan.

  Bekijk onze projecten 
 • Vintage Meubels

  Het hoeft niet altijd nieuw! Bij Houten plaatje geven wij oude meubels weer een tweede leven. Wij renoveren de meubels bij ons in de werkplaats en laten deze unieke pronkstukken weer stralen.

  Ons huidige aanbod 
1 van 4
 • Duurzaam

  Wij werken met verschillende hout soorten. Het hout heeft een natuurlijke en hoge duurzaamheid.

  Maatwerk 
 • Vakwerk & Oprecht

  In de 10 jaar dat wij actief zijn, hebben we al zeer uiteenlopende projecten mogen maken; van een geheel terras tot aan de bouw van een interieur. Alles is de revue gepasseerd. Dat maakt ons zeer ervaren en hebben een brede kennis ten aanzien van de diverse houtsoorten. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u, opdat u de beste keuze kunt maken. Wij zijn blij als u tevreden bent. Want vakwerk en oprechtheid staan bij ons hoog in het vaandel.

  Productielijn 
1 van 2

Eigenaar

Tom Colmbijn

10 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van robuuste houten meubels. In de loop der jaren veel ervaring opgedaan bij andere timmerbedrijven en zodoende voor mezelf begonnen. Houten Plaatje is mijn hobby waar ik nooit genoeg van krijg.

Linkedin